Juventus krijgt begin 2018 eigen serie op Netflix

12 oktober 2017

Beeldbewerking Sportnieuws

Fan van voetbal én liefhebber van Netflix? Dan kan begin 2018 wel eens een leuke tijd voor je gaan worden. Tegen die tijd komt er namelijk een 4-delige documentaire op de streamingsdienst over Juventus. De afleveringen duren 1 uur en geven je een kijkje achter de schermen bij de club.


Hoofdpersonen binnen de organisatie worden op de club, onderweg en thuis gevolgd. Zo krijgt de kijker een kijkje in de keuken van Juventus.

Unicum
Het is de eerste keer dat een voetbalclub een serie laat opnemen over de gang van zaken. Federico Palomba, hoofd marketing van Juventus, is dan ook tevreden met de deal. "Op deze manier zijn we vastberaden om wereldwijd fans en miljoenen Netflix abonnees te bereiken, die dankzij deze docuserie Juventus tot in detail kunnen leren kennen."

Wanneer de documentaire precies op Netflix verschijnt is niet bekend. Er wordt gesuggereerd dat het begin 2018 online komt.

Wil jij het belangrijkste VOETBALNIEUWS gratis via Whatsapp ontvangen? Stuur een app met VOETBAL AAN naar 06 135 591 70 of klik hier.

reacties
ReageerReageer op dit bericht