🎥 | ‘Trage’ Kyle Walker boos na FIFA-prank Foden en De Bruyne: ‘Zelfs ik ben sneller!’

17 september 2021

Dat voetbalsterren het soms oneens zijn met hun statistieken op de kaartjes van het mateloos populaire voetbalspel FIFA, is geen geheim. Ook Manchester City-verdediger Kyle Walker hoopt iedere keer weer dat zijn cijfertjes zo realistisch mogelijk zijn. Onlangs was dat niet het geval, tot groot plezier van zijn ploeggenoten Kevin De Bruyne en Phil Foden.


Die laatste 2 kregen tijdens een interview een niet kloppend-kaartje van Walker te zien. De razendsnelle rechtsback had hier 'maar' een snelheidrating van 75, terwijl dat in de realiteit veel hoger ligt. "Dat kan niet waar zijn?", zeiden De Bruyne en Foden nog.

Prank Kyle Walker
Nadat zij doorhadden dat het kaartje niet klopte, besloten zij het te houden om Walker in de maling te kunnen nemen. De reactie van Walker, als hij het door De Bruyne en Foden neergezette kaartje ziet, is onbetaalbaar. "Wie heeft dat gedaan!?", riep Walker verbaasd. Nadien werd duidelijk dat Foden en De Bruyne er achter zaten.

"Zelfs ik ben sneller dan jij", lacht Foden. Ook Jack Grealish kan zijn lach nauwelijks inhouden, terwijl De Bruyne Walker met een stalen gezicht aankijkt.

Terugpakken
"Je wordt oud. Ben jij pas 31?", grapt de nog oudere reservekeeper Scott Carson. Walker gooide de FIFA-kaart zelfs in de prullenbak om hem er daarna uit te vissen. "Ja, leuk. Leuk. Ik snap de grap, wacht maar tot ik jullie terugpak!", waarschuwde hij De Bruyne en Foden.