Maradona laat kapper uren rijden om zich niet te laten knippen

12 augustus 2017

Pro Shots

Diego Armando Maradona verblijft momenteel met zijn team in het Nederlandse Mierlo en daar haalt hij nog altijd malle fratsen uit. Waar hij eerst uitgebreid ging shoppen naar een pyjama, vond 'Pluisje' het nu wel tijd voor een knipbeurt. Maar niet iedereen met een schaar mag hem knippen, alleen het beste van het beste was goed.


Daarom werd kapper Hakan Alacali (38), een barbier uit Enschede, opgetrommeld om vrijdagavond de haardracht van Maradona te perfectioneren. Geen probleem, voor Alacali, die 2,5 uur in de auto naar Mierlo zat. Maar eenmaal aangekomen viel er weinig te knippen. "Hij zat aan de bar te drinken en zijn manager zei steeds dat het zijn laatste biertje zou zijn. Maar uiteindelijk had hij geen zin meer en ben ik maar weer naar huis gegaan. Er is me nog wel beloofd dat ze de rekening gewoon betalen", zdgt hij tegen het Eindhovens Dagblad.

"Uiteindelijk heb ik er drie uur zitten wachten", zegt Alacali, die had beloofd gratis te knippen in ruil voor een fotosessie. "Je hebt tenslotte niet elke dag Maradona in de stoel. Wat leuke foto's met VIP's in de stoel zijn goede PR voor ons bedrijf."

Minder fan
Door het gedoe met Maradona is de Argentijn in ieder geval 1 fan kwijt. "Ik ben nu wel een stuk minder fan van hem." Maar dat zal 'Pluisje' worst wezen. Hij zat lekker biertjes weg te tikken in de bar.
reacties
ReageerReageer op dit bericht