Matchfixing-Marcel in tranen en is boos op VI: ‘Fuck hun’ (video)

20 april 2017

Still uit Youtube-filmpje

De Eindhovense meneer die ook wel bekend als Matchfixing-Marcel (Marcel Blaak) is boos. Boos op Voetbal Inside, omdat ze hem 'elke week weer belachelijk maken'. Powned interviewde Marcel en hij laat weten er erg mee te zitten.


Aangifte tegen KNVB
De Eindhovense PSV-supporter werd bekend, doordat hij voor Omroep Brabant zijn beklag deed over beslissingen tijdens een wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht. Hij vermoedde dat er sprake was van matchfixing en deed daarom aangifte bij de politie tegen de KNVB. Sindsdien wordt er bij Voetbal Inside regelmatig de spot met hem gedreven.

Familie heeft er ook last van
Nu is hij het zat. "Niet alleen ik word er op aangekeken. Ook mijn familie. Als ik wist wat er daarna allemaal gebeurde, die media-hype en al dat geouwehoer", dan had hij het waarschijnlijk nooit gedaan. "Mijn dochters hebben er ook last van. Kinderen zeggen dan, je vader is weer op televisie geweest."

Tranen
"Ik heb er moeite mee", zegt Marcel, terwijl hij zijn tranen nauwelijks kan bedwingen. "Ze moesten eens weten hoeveel last ik er van gehad heb. Fuck hun, snap je", zegt hij terwijl hij een middelvinger opsteekt.

Maar toch sluit Marcel best positief af: "Je moet het leven niet te serieus nemen, je overleeft 't toch niet."
reacties
ReageerReageer op dit bericht