📸 | Max Verstappen zou een nieuwe vriendin hebben: de ex van collega-coureur Kvyat

19 november 2020

Max Verstappen is mogelijk geen vrijgezel meer. Nadat hij een vorige maand zijn relatie met Dilara Sanlik verbrak, zijn er geruchten dat hij alweer een nieuwe vriendin heeft. Het zou gaan om Kelly Piquet, de dochter van racelegende Nelson Piquet. Maar nog pikanter: het is ook de ex van collega-coureur Daniil Kvyat.


Op de Instagram van Kelly Piquet post ze een sensuele foto van zichzelf met de poëtische tekst: 'Darker than the ocean, deeper than the sea, you got everything, you got what I need 🖤'. Verstappen reageert daaronder met een mooiere tekst: ‘Together we can face challenges as deep as the sea and as high as the sky.'Moeder van dochter Kvyat
Piquet is ook de moeder van de dochter van haar en Kvyat. De Russische F1-coureur eindigde in Hockenheim in juli 2019 verrassend op het podium in de regenrace die Verstappen won. In datzelfde weekend werd hij voor het eerst vader van hun dochter dus.

Stoeltje afgepakt
Verstappen en Kvyat zijn al langer verbonden aan elkaar. In 2016 nam de Nederlandse coureur het stoeltje van Kvyat over bij Red Bull Racing. De Rus moest toen plaatsmaken voor Verstappen. Hij maakte 2016 en 2017 af voor Toro Rosso, voordat hij in 2018 een jaar uit de Formule 1 ging. Toen Daniel Ricciardo in 2019 Red Bull verliet voor Renault, werd Kvyat weer in de auto gezet. Tegenwoordig heet Toro Rosso AlphaTauri.

Instagram
Officieel is het nog niet bevestigd, maar de geruchten bij de Formule 1-fans en de websites zijn hardnekkig. Check hieronder wat foto's van Kelly Piquet, via haar Instagram.