Messi ziet collega-voetballer aan voor fan

11 november 2017

Instagram sebadriussi.11

Argentinië verblijft momenteel in Moskou voor de oefenpot met Rusland en daar dacht Lionel Messi even tijd te maken voor een fan. Achteraf bleek het echter iemand anders te zijn: een 'collega'! “Ik dacht dat hij gewoon een supporter was.”


Eigenlijk snappen wij het wel. Zenit-speler Sébastian Driussi, degene waar het om gaat en ook een Argentijn, is nou niet bepaald een gevestigde waarde in de voetbalwereld. De jonge aanvaller kwam in het Argentijnse teamhotel in Moskou even zijn collega’s opzoeken en maakte ook enkele foto's met zijn landgenoten bij de nationale ploeg.

Fan?
Driussi ging ook met een nietsvermoedende Lionel Messi op de foto. De ster van Barcelona was zich van geen kwaad bewust en nam Driussi aan voor een voetbalfan. “Toen hij me om een foto vroeg, dacht ik dat hij een van die typische jongens was die altijd om een kiekje staat te wachten. Toen ik de foto zag op Instagram herkende ik hem plots", klonk het later in de Argentijnse media.

Zelfde tatoeëerder
“Uiteraard weet ik wie hij is. Ik heb mijn excuses snel overgemaakt aan zijn adres. Driussi en ik stonden vroeger nog in contact met elkaar. We hebben zelfs dezelfde tatoeëerder.”Gracias por la foto IDOLO👏🏻 @leomessi

Een bericht gedeeld door Sebastian Driussi 🇦🇷 (@sebadriussi.11) op