🎥 | Mij beroven? Dacht het niet! Arsenal-verdediger Gabriel slaat dieven zelf het huis uit

1 december 2021

Arsenal-verdediger Gabriel werd in augustus na een avondje stappen gevolgd door enkele dieven die hem even later in zijn huis probeerden te beroven. Dat schrijft Daily Mail. Heel succesvol waren de zakkenrollers niet, Gabriel jaagde ze eigenhandig zijn huis uit.


Op camerabeelden is te zien hoe een van de dieven Gabriel probeert te slaan met een honkbalknuppel. Helaas voor hem heeft de Braziliaan dat door en geeft hij de boef een flinke klap op zijn neus. Beide dieven vluchten weg, maar het is onduidelijk of ze ook een buit hebben meegenomen. In het begin van de video is te zien dat een persoon wel iets geeft aan de overvallers.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 27: Gabriel of Arsenal during the Premier League match between Arsenal and Newcastle United at Emirates Stadium on November 27, 2021 in London, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)Een van de mannen verloor zijn pet en via het DNA daarop kon hij worden opgespoord. Vorige maand kreeg hij 5 jaar cel voor de overval.

Eerdere overval
Het is niet de 1e keer dat een speler van Arsenal overvallen wordt. Eerder overkwam dit Mesut Özil al tijdens zijn tijd in Londen. Gelukkig zat teamgenoot Sead Kolosinac die dag ook in de auto en hij jaagde de overvallers weg.