MLB-vechtersbaas lijkt weer te willen matten, maar is verstandig en maakt geintje (video)

19 september 2019

Screenshot

Honkballer Amir Garrett kwam een paar weken terug nog heel negatief in het nieuws. De man van de Cincinnati Reds wilde toen op de vuist gaan met het complete team van de Pittsburgh Pirates, wat hem een schorsing van 8 wedstrijden opleverde. Eenmaal terug leek het tegen de Chicago Cubs opnieuw mis te gaan.


Leek, want Garrett maakte een geintje van zijn eerdere uitbarsting. Hij werd woensdagavond geraakt door een bal en juichte daar enorm hard om. Dat vond Kyle Schwarber van de Cubs maar niets. Die laatste reageerde dan ook op Garrett's actie en probeerde hem uit te dagen.

'Wat gaat ie doen?'
Garrett sprintte vervolgens naar de dug-out, in plaats van te reageren op Schwarber. Schwarber realiseerde zich na de wedstrijd pas dat Garrett er een dolletje van maakte. "Ik was gefrustreerd en dat nam het op dat moment over. Ik heb zulke domme acties vaker gezien, maar ik moet er gewoon niet op reageren." Garrett daarentegen was wat helderder met zijn uitleg.

"Om eerlijk te zijn, weet ik niet waarom iedereen mijn sprint naar de dug-out erg vond", zei hij tegen reporters. "Ik heb een lastige tijd gehad en maakte een mooie 0 tegen een goede slagman. Dat is niets nieuws, net als mijn reactie niet. Ik ben gewoon gepassioneerd." Lekker man, Amir!