๐Ÿ˜‚๐ŸŽฅ | NBA-fan ziet NIETS door boomlange Tacko Fall en krijgt zitverhoger

12 mei 2022

Stel je voor: je houdt van basketbal, bent NBA-fan en besluit om peperdure tickets te kopen voor de play-offs om vervolgens helemaal niets te kunnen zien, omdat voormalig Boston Celtic-speler Tacko Fall voor je zit! Het overkwam de mevrouw uit de volgende video tijdens wedstrijd 5 tussen Celtics en Milwaukee Bucks in de NBA play-offs.


Zie ook: 'Strijdende Giannis helpt Bucks bebloed en wel aan cruciale zege op Celtics'

Fall, de 26-jarige Senegalees die tussen 2019 en 2021 voor Celtics speelde, zat aan de rand van het veld en keek rustig toe hoe zijn oude ploegmakkers het deden tegen de regerend kampioen. De fan die echter achter hem zat, was een stuk kleiner dan Fall en kon niet veel van de wedstrijd zien.

NBA-fan ziet niks en krijgt zitverhoging
Gelukkig voor haar hadden Celtics en de 2 meter 29 lange Fall een oplossing: ze kreeg een zitverhoger aangeboden zodat zij over Fall's hoofd heen kon kijken. Iedereen blij, zou je zeggen. Niets bleek minder waar: doordat de dame ineens enkele centimeters hoger zat, kon de man รกchter haar weer niets zien.

"Doordat Fall en Celtics haar een kussentje hebben gegeven, kan ik niets zien", schreef de man luchtig op social media. Helaas voor Celtics hielp de support van Fall niet. Bucks won (110-107) en zette de onderlinge stand in de play-offs op 3-2.

Waar speelt Tacko Fall tegenwoordig?
Fall is nog altijd een publieksfavoriet in de TD Garden in Boston. In zijn 2 seizoenen bij de franchise kwam de center tot 26 wedstrijden. Nadien vertrok hij voor 2 jaar naar Cleveland Cavaliers, waarvoor hij vorig seizoen tot 11 wedstrijden kwam. Fall speelt zijn duels voornamelijk voor Cleveland Charge in de NBA G League.