‘NFL-ster wordt wakker naast 2 naakte vrouwen, iets later is zijn huis leeggeroofd’

28 juni 2019

Dit bericht bekijken op Instagram

see y’all soon...

Een bericht gedeeld door LeVeon Bell (@leveonbell) op

Le’Veon Bell, running back van de New York Jets in de NFL, werd in zijn huis in Florida wakker naast 2 naakte dames. Best leuk natuurlijk, maar een paar uur later bleek dat zijn huis was leeggeroofd.


Het gebeurde allemaal vorige maand, maar showbizzsite TMZ heeft nu een opname van het telefoontje van Bell naar de politie in handen. “Wel, er bleven 2 vrouwen bij mij overnachten. Ik stond op, zette mijn normale routine in gang en ging trainen. Toen ik terugkwam, was mijn geld weg, net als mijn horloge, juwelen en enkele andere spullen die heel wat waard waren. Ik weet niet waar ze naartoe zijn gegaan. Ik heb ze proberen te bellen voordat ik naar jullie belde, maar ze nemen niet op. Ze negeren mij”, aldus Bell tegen de politie. De spullen zouden bij elkaar zo'n 1 miljoen dollar waard zijn.

Naakt
Aan de 27-jarige Amerikaan werd gevraagd om de 2 vrouwen te beschrijven. “Toen ik vertrok, lag de ene dame in bed, zonder kleren. Ik zag haar daarna niet meer. Hetzelfde verhaal bij de 2e: zij lag ook naakt in bed. Ze hadden beiden geen kleren aan.” Het stel zou iets ouder dan 20 jaar oud geweest zijn.