Onderzoek toont aan: Heerenveen-fans hebben meer seks dan PSV’ers

23 augustus 2017

Pro Shots

Wil je vaker van bil? Dan moet je fan van zijn sc Heerenveen en beter niet van Ajax of PSV. Dat blijkt uit onderzoek van Trendhim onder 5600 mannen.


Heerenveen-fans hebben meestal minder te juichen dan PSV'ers, maar in dit geval is het wel fijn om een Fries te zijn: supporters van Heerenveen hebben namelijk veel meer kans op 2 keer seks per week (54 procent) dan bijvoorbeeld fans van Ajax (39 procent) en PSV (32 procent). Heuj!

Voor wie moet je dan niet zijn, als je vaak de lakens wil delen met je partner? Voor fans van Willem II en FC Utrecht (9 procent) en FC Den Bosch (6 procent) lopen de vrouwen niet echt warm. Tijd om het hogerop te zoeken dus!

Sporters hebben sexappeal
Het zal geen verrassing zijn, maar mannen die sporten hebben sowieso meer kans op seks. Van de 5600 ondervraagden die minstens 2 keer per week met iemand naar bed gaan, doet 86 procent ook aan sport. Nóg een reden om je abonnement op de sportschool te verlengen!

Stijlvol naar bed
Volgens het onderzoek is 44 procent van de ondervraagden bovendien netjes gekleed en heeft het dragen van stropdassen en armbanden ook een positief effect op hun seksleven. Mannen met een stropdas hebben 64 procent kans op minstens 2 keer per week seks. Draag je ook nog eens armbanden en ringen? Dan heb je 145 procent meer kans op minimaal 2 keer pret in bed per week dan wanneer je zonder juwelen door het leven gaat. Koekoek!

Hoe serieus we dit onderzoek moeten nemen weten we niet, maar het zorgt in ieder geval wel voor een glimlach op ons gezicht. En straks misschien ook op dat van de lokale juwelier...