Pablo Escobar scoort 2 keer tegen Ecuador

Brian Vesseur • 22:00, 12-10-2016 / Laatste Update: 17:06, 08-01-2024

Bolivia ging dinsdagavond (Nederlandse tijd) hard van start tegen Ecuador. Na 3 minuten was het Pablo Escobar die de thuisploeg op een 1-0 voorsprong zette. Vlak voor rust zette hij zijn ploeg ook nog op 2-0.

Een naam die de meeste van ons wel bekend in de oren zal klinken. Want wie kijkt er geen 'Narcos' op Netflix? Pablo Escobar is de beroemde Colombiaanse drugsdealer, waarover nu een documentaire is op Netflix.

Ecuador kwam trouwens nog wel op gelijke hoogte. Enner Valencia scoorde 2 keer. De aanvaller speelt bij het Everton van Ronald Koeman. Ecuador staat na 10 wedstrijden 3e in de WK-kwalificatie poule van Zuid-Amerika. De eerste 5 gaan naar het WK. Bolivia staat 9e van de 10 landen die zich willen plaatsen.