Rapper Memphis wil heel graag optreden op Lowlands: ‘Je moet groot dromen’

12 november 2020

BSR Agency

Memphis Depay is, als hij niet bezig is met zijn voetbal, ook bezig om zijn muziekcarrière op poten te zetten. 27 november brengt hij een EP uit. De 'vrijetijdsrapper' sprak uitgebreid met mannenblad FHM over zijn grootste hobby.


“Optreden op een festival als Lowlands is wel 1 van mijn dromen. Ik ben meer dan alleen voetballer. Dat komt steeds meer naar buiten en dat is ook iets wat ik steeds meer naar buiten durf te brengen", zegt Memphis in gesprek met FHM.

'Een EP met veel diversiteit'
Hij heeft echt veel zin om het publiek zijn sound te laten horen. "Ik ben super excited om dat eindelijk naar buiten te brengen. Ik heb natuurlijk al wel 2 singles uitgebracht. Maar dit voelt echt als een project. Zo’n track als Blessing ligt al 2 jaar op de plank. Daardoor heb ik nu alleen maar meer zin om die EP uit te brengen. Het wordt een EP met veel diversiteit. Mensen gaan verschillende sounds van mij horen met een stijl wat ik nog niet eerder heb gedaan."
Guus Meeuwis
Niet alleen Lowlands, maar ook een optreden in het Philips Stadion samen met bijvoorbeeld Guus Meeuwis is een optie voor Memphis. "Ik heb een tijdje geleden met Guus Meeuwis gesproken om ooit in het Philips Stadion op te treden. Hij staat daar elk jaar voor duizenden mensen, dus you never know. Dat zou wel echt gruwelijk zijn. Je moet groot dromen."