Richarlison geeft shirt aan bouwvakker na Fulham - Everton

BSR Agency

Martijn Baars • 16:39, 22-11-2020 / Laatste Update: 19:21, 05-01-2024

Na 3 duels schorsing was Richarlison zondag weer terug bij Everton, dat met 2-3 won bij Fulham. Na de wedstrijd gaf de Braziliaanse aanvaller zijn wedstrijdshirt aan een bouwvakker.

De hoofdtribune op Craven Cottage, recht aan de rivier Thames, wordt namelijk verbouwd. Op wedstrijddagen werken de bouwvakkers gewoon door en uiteraard wordt er af en toe even naar het veld gekeken. De bouwvakkers hadden een goede middag, want Fulham en Everton zorgden voor veel spektakel. Everton stond bij rust met 1-3 voor, maar na de 2-3 van Fulham-invaller Ruben Loftus-Cheek volgden nog 25 spannende minuten. Everton trok de zege over de streep en staat nu 6e. Dominic Calvert-Lewin scoorde 2 keer en is nu topscorer in de Premier League met 10 goals na 9 duels.

Zwembad op het dak

Na de wedstrijd gaf Braziliaans international Richarlison zijn gele shirt aan 1 van de bouwvakkers op de hoofdtribune van Craven Cottage, waar wordt gebouwd aan een hypermoderne tribune met onder meer een groot restaurant en een zwembad op het dak. De bouwvakker nam het shirt van de Braziliaanse sterspeler van Everton uiteraard met alle liefde in ontvangst.