📸 | Rico Verhoeven stuurde op Valentijnsdag bosje bloemen naar Yolanthe

17 februari 2020

Beeldbewerking Sportnieuws

Het is weer tijd voor een Sportshownieuws-stukje! Deze past in de categorie 'deze zagen we TOTAAL niet aankomen'. Volgens Shownieuws heeft Rico Verhoeven namelijk op Valentijnsdag een bosje bloemen verstuurd naar Yolanthe. Verhoeven maakte maandag bekend dat zijn relatie met Jacky Duchenne over is.


En juist Jacky lijkt het gerucht tussen Rico en Yolanthe op gang te hebben gebracht. Zij reageerde op een Instagram-post van Yolanthe waar bloemen te zien zijn het volgende: 'Staan de bloemen van Rico er ook bij? Die van 800 euro? Bofkont, ik heb nog nooit een Valentijnscadeau gehad!' Sappig nieuws dus!

Wil je bewijs zien, klik dan even op dit linkje!

Reactie Rico
Verhoeven heeft tegenover De Telegraaf inmiddels gereageerd op het verhaal. "Vervelend dat dit een topic is geworden dat totaal niet ter zake doet. Ik stuur regelmatig attenties naar mensen. Of het nou merchandise, een gesigneerd boek, of een bloemetje is."

"Jacky en ik zijn weliswaar al een tijd uit elkaar, maar wonen nog in een huis omdat we nog een goede oplossing voor de woonsituatie moeten vinden. Elk contact met wie dan ook, komt dan ineens in een ander daglicht te staan. Alleen hier was het niet op z’n plaats omdat het niet om deze persoon ging en al helemaal niet met de lading die het nu krijgt. Jacky heeft haar bericht snel weer verwijderd en daarmee was de kous af. Vervelend dat het nu een eigen leven gaat leiden. Dit heeft verder niets met onze definitieve breuk te maken.

Hoe zat het ook alweer?
Yolanthe was lange tijd getrouwd met voetballer Wesley Sneijder, met wie ze 1 kind kreeg: Xess Xava. In 2019 werd lange tijd gespeculeerd over een breuk en die kwam er uiteindelijk ook in het najaar. Direct werd er druk gespeculeerd over nieuwe liefdes. Zo zou Sneijder meerdere malen met verschillende vrouwen zijn gespot.