Ronaldo bestrooid met verfpoeder voor fotoshoot

12 februari 2016

PR
Ronaldo besmeurd met verfpoeder tijdens fotoshoot

De Portugese profvoetballer Cristiano Ronaldo heeft zich voor de reclamecampagne van zijn verse collectie herenonderbroekjes in een fotostudio laten onderspuiten met pigmentpoeder in alle kleuren van de regenboog. De opmerkelijke foto's zijn vrijdag vrijgegeven en tonen de 31-jarige sterspeler in strakke boxers en een van boven tot onderen besmeurde torso.

Ronaldo vertelt in een begeleidend persbericht met diepzinnige woorden waarom hij eigenlijk koos voor een verfdouche: ,,Onze lichamen zijn als blank canvas en ondergoed is het eerste wat we 's ochtends aantrekken. Dus waarom de dag niet beginnen met een fontein die wat kleur brengt in ons leven.'' De voetballer liet zich inspireren door kleuren die veel in zijn geboorteland voorkomen en de kleuren die hij supporters ziet dragen op de tribunes in stadions. ,,Ik draag bij voorkeur kleurrijke kleding. Daar ga ik me positief van voelen.''

Bloednerveus
Tijdens de fotoshoot had de fraai afgetrainde Ronaldo het niet bepaald makkelijk. ,,Het was best lachen en goed om eens uit mijn comfortzone te stappen. Ik heb veel voor de camera gestaan, maar dit was toch compleet anders. Verder wist ik totaal niet wat ik moest verwachten. In het begin was ik bloednerveus. Logisch, want het komt niet elke dag voor dat onbekende mensen kleurpoeder tegen me aan gooien. Na vijf minuten voelde ik me toch op mijn gemak. En na afloop van de sessie zat het poeder werkelijk overal. In mijn haar, op mijn lijf en in mijn ogen'', aldus Ronaldo die dik tevreden zegt te zijn over het eindresultaat. ,,Ik zou het zo nog eens doen.'' Of de verf er na de shoot makkelijk vanaf ging, wordt niet gemeld door de voetballer.