🎥 | Rugby-topper Joe Marler geeft hilarisch, onnavolgbaar interview over… paarden?

22 november 2019

Dit is misschien wel het meest hilarische, onnavolgbare maar hart-stik-ke leuke interview dat je ooit zal zien. De Engelse rugbyer Joe Marler hield een grappig verhaal over... paarden?


Nadat zijn ploeg, de Harlequins, in de European Rugby Cup een flink pak slaag kreeg van de Franse club Clermont (53-21 verlies) gaf de 29-jarige Marler een interview over het nu beter moet. Toen kwam een metaforisch verhaal over paarden uit zijn mond.

Paard
"We moeten hard blijven werken", begon Marler zijn fantastische anekdote voordat hij het edele dieren-voorbeeld erbij haalde. "Daarna moeten we zo snel mogelijk terug het paard op. Dat paard moeten we naar het water brengen."

De interviewer was met stomheid geslagen, helemaal nadat Marler verder ging. "We moeten tegen het paard zeggen 'hey paardje, wil je iets drinken of wil je zwemmen? Bij het water moet het paard beseffen wat hij wil met zijn leven. Op zondag, eenmaal buiten, moet het paard weer weten wat hem te wachten staat."

In galop
Met het paard - en de niet genoemde ruiter - bedoelde hij waarschijnlijk zijn team. "Zondag moet het paardje gedag zeggen tegen zijn fans. 'Sorry voor de resultaten, maar tegen Bath (rugbyclub) ga ik het beter doen.' Het is een beetje een Iers paard dat vooruit moet kijken", aldus Marler.

Op de vraag - een serieuze deze keer - of Marler daadwerkelijk paard rijdt, antwoordde hij heel stellig: "Nee, ik houd niet van paarden. Ik rijd geen paard."