Speler geeft arbiter rood en krijgt daarna zelf de rode kaart (video)

admin • 21:31, 21-02-2016 / Laatste Update: 16:06, 07-01-2024

Spot niet met scheidsrechter Deniz Ates Bitnel. De arbiter gaf in de 86ste minuut rood aan Trabzonspor-verdediger Luis Pedro Cavanda. Die rode kaart werd niet gewaardeerd door zijn medespeler Salih Dursun. Hij trok de rode kaart uit de hand van Bitnel en gaf de scheidsrechter zelf rood. Die kon dat niet waarderen en stuurde ook Dursun van het veld.

Player in Turkey steals the ref's red card, pretends to send him off & then gets sent off himself. Perfection! pic.twitter.com/AyUlI2YjAf

— BreatheSport (@BreatheSport) February 21, 2016

Aanleiding van het opvallende incident was de toekenning van een penalty voor Galatasaray. Voor dat moment moesten Özer Hurmaci en Aykut Demir van Trabzonspor al met rood van het veld. Selçuk Inan benutte de penalty en bezorgde Galatasaray de zege. In de 90ste minuut maakte de scheidsrechter - ondanks de blessuretijd - een einde aan de competitiewedstrijd: 2-1, die voor Trabzonspor met 7 man eindigde.

Sneijder

Wesley Sneijder viel na een klein uur spelen in bij Galatasaray. Ryan Donk speelde wel de hele wedstrijd.