Sportnieuws.nl genomineerd voor Website van het Jaar

10 oktober 2018

Sportnieuws.nl

Kort bericht van de redactie: Sportnieuws.nl is genomineerd voor de verkiezing Website van het Jaar in de categorie Sport. We gaan geen campagne voeren, maar het schijnt dat je kunt stemmen.
Sportnieuws.nl is ruim 3 jaar geleden opgericht met het idee dat er maar weinig (of zelfs geen) algemene sportsites zijn die zich richten op jongeren.

Méér dan voetbal
Je hebt voetbalsites, heel veel voetbalsites. Maar wat nou als de volleybalvrouwen schitteren, als de schaatsers de ene na de andere olympische medaille binnen slepen? En waar is de aandacht voor types als Jeffrey Herlings, Dafne Schippers en Kiki Bertens? Ja, bij de traditionele kranten AD, Volkskrant en bij de NOS. Maar niet op de frisse, enthousiaste manier zoals wij het nieuws brengen met een volle focus op online en social media.

Dit is Sportnieuws.nl
– Een online platform voor nieuws, games, video’s en statistieken over álle sporten. Ook sporten die bij de jeugd populair zijn, zoals darts, vechtsport en e-sports.
– Jong en brutaal. We schrijven voor de jeugd: vlot, makkelijk te begrijpen en vol passie en beleving. Begrippen als WTFLOL en ZIEK vertolken onze verbazing.
– We maken achtergrondverhalen en interviews, quizzen, live-blogs en analyses met statistieken.
– Wij denken in ‘mobile’, ‘social’ en ‘video’. We zijn prominent aanwezig op Facebook, Twitter, Youtube en Instagram.
– Dynamisch en flexibel.  We zijn constant bezig met innovatie.

Om op innovatie terug te komen: we zijn bezig met een nieuwe app die er echt heel anders uit gaat zien. Ook ons logo wordt aangepast. En vooruit, omdat jij op ons hebt gestemd (toch?), laten we hem hieronder voor de eerste keer zien!

Bedankt voor het stemmen, hè! ;-)
Stefan ten Teije, hoofdredacteur Sportnieuws.nlWat vind je van ons nieuwe logo?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...