Sterspeler Steelers liep al meer dan 8 miljoen dollar mis door werkweigering 

7 november 2018

AFP

Le'Veon Bell is al sinds een paar maandjes zoek. Kwijt. De running back van Pittsburgh Steelers weigert naar z'n werk te komen en daardoor heeft 'ie al flink wat miljoentjes misgelopen. Maar dat is ook de reden dat hij afwezig is. Bell wil namelijk een nieuw contract.


En daar begint Pittsburgh voorlopig niet aan. Dus had Bell gezegd: dan zullen jullie mij de komende maanden ook niet zien. En zo geschiede. De running back is nog altijd niet geweest en als hij voor 13 november niet van de partij is, dan mag hij heel het seizoen niet meer spelen.

Geen kassa
Voor Bell, die geldt als een van de beste running backs van de NFL, is er wel een probleempje. Door deze chaos heeft hij nog altijd geen centjes gekregen dit seizoen. De teller staat inmiddels op 8 miljoen gemiste dollars.

Zoals gezegd, Bell wil een nieuw contract. Maar dan moet Pittsburgh ineens meer dan 23 miljoen dollar per jaar betalen. Waar ze nu maar 14,5 miljoen dollar hoeven te dokken. Komt er geen oplossing, dan is Bell in 2019 vrij om te gaan en staan waar hij wil.Dit bericht bekijken op Instagram

What's next for @leveonbell?

Een bericht gedeeld door NFL (@nfl) op