Sylvie Meis over Estavana Polman, de liefde van haar ex Van der Vaart: ‘Zij is een superwoman’

26 oktober 2020

ANP

Sylvie Meis is onder de indruk van handbalster Estavana Polman. Dat zegt de 42-jarige beauty en businessvrouw in gesprek met FHM. Polman is al een tijdje samen met oud-voetballer Rafael van der Vaart, met wie ze ook een dochter heeft. Meis was vroeger de vrouw van Van der Vaart, maar van jaloezie of haat is totaal geen sprake, in tegendeel.


Meis noemt Polman zelfs een 'bonusmoeder'. Niet alleen zorgt ze voor Jesslynn (het kind van Polman en Van der Vaart), maar indirect ook voor Damian. Dat is de 14-jarige zoon van Van der Vaart en Meis. "Die vrouw is een fucking machine en I love it. Ik heb supergoed contact met Estavana en dat is ontzettend fijn", zegt Meis in een interview met mannenblad FHM.

'Hét voorbeeld van toewijding'
"Ik vind haar echt hét voorbeeld van toewijding. Als je haar levensverhaal kent… wauw, wat een vrouw. Ze heeft ooit een gebroken rug opgelopen bij een ongeluk, maar is daarvan ijzersterk teruggekomen. Ik vind haar beyond. Zij is een superwoman."

Lieve video
Dat Damian en Jesslynn het ook al goed met elkaar kunnen vinden, zagen we wel in deze video die een paar maanden geleden opdook. Lief!