Tattoo-koning Schiffmacher zet Ajax-tattoos met 50% korting

15 mei 2019

ANP

Ajax gaat woensdagavond voor het eerst sinds 2014 kampioen worden in de Eredivisie. Best een lange tijd voor de recordkampioen. Henk Schiffmacher - a.k.a Tattoo-koning en Nederlands bekendste tatoeëerder - bereidt zich voor op een druk weekend vol Ajax-fans.


Misschien ook wel zijn eigen schuld, want de tattoo-artiest heeft aantrekkelijke actie in het leven geroepen. Alle Ajax-tattoos worden dit weekend voor de helft van de prijs gezet. Dat zegt Schumacher in het programma Spitstijd van NH Nieuws.

Burgemeester Halsema mag een gratis tattoo!
Voor burgemeester Femke Halsema - niet de grootste vriendin van Ajacieden sinds de thuiswedstrijd met Juventus - heeft Schiffmacher nóg een fraaiere actie. Zij mag helemaal kosteloos een tattoo laten zetten!

"Ze mag kiezen tussen eentje van Amsterdam of van Ajax. Een waterkanon kan ook nog", aldus de tattookoning met het nodige gevoel voor humor.

Ontwerpen
Schiffmacher heeft al helemaal vooruit gewerkt en al de nodige ontwerpen klaarliggen. Zo kunnen Ajacieden onder anderen kiezen uit het oude logo, het nieuwe logo en zelfs een Champions League Cup, met een traantje. "Dat traantje hebben we er maar bijgezet, want we hadden dat ding al klaar."