Twitter gaat los om Eurosport-commentator die NIET over de MLS-finale praat

9 december 2018

ANP Kippa

Frank Kramer moest zaterdagnacht met de MLS-finale tussen Atlanta United en Portland (2-0) van commentaar voorzien bij Eurosport. Het was bovendien zijn afscheidswedstrijd, maar wat hij allemaal deed? Kramer vertelde anekdotes, las gedichten voor, zong een liedje en negeerde zelfs een doelpunt.


De Eurosport-kijkers reageerden verbaasd op de opvallende teksten van Kramer. ,,Frank Kramer op Eurosport, een fenomeen. Intussen een dik kwartier bezig en nog niks over de wedstrijd gezegd, nu een eindeloze anekdote uit z’n leven aan het vertellen”, is een greep uit de reacties op het laatste optreden van de oud-profvoetballer. En: ,,De 2-0 in de belangrijkste MLS-wedstrijd van het jaar valt. Hij wordt niet eens genoemd. Wel een anekdote over Korbach. Historisch.”

Excuses
Eurosport reageerde al op Twitter: ,,Frank had gister z’n laatste uitzending en was duidelijk met van alles bezig behalve met zijn laatste wedstrijd! Ook wij hadden deze laatste keer anders voor ogen gehad en daarom onze oprechte excuses.‘’Check hier meer reacties op de laatste wedstrijd van Kramer bij Eurosport:
Gelukkig zijn er ook nog fans van Kramer: