USA-doelman slaat Miazga en tegenstander Giroud tot bloedens toe met 1 harde vuist (video)

Twitter

Trevor Wagener • 00:44, 10-06-2018 / Laatste Update: 04:50, 08-01-2024

'Hij had alleen maar oog voor de bal', horen wij veel mensen denken. Wat Zack Steffen, de doelman van de Amerikaanse nationale ploeg, zaterdagavond deed, weet niemand!

Terwijl een hoge bal door Frankrijk in het strafschopgebied van USA werd geslingerd, besloot de keeper van Columbus Crew om uit te komen. Of dat zin had, bleek nog maar de vraag: voormalig Vitessenaar Matt Miazga had de situatie, ondanks de aanwezig van de kopsterke Olivier Giroud, alles onder controle.

2 vliegen in 1...

Toch besloot Steffen voor volk en vaderland de bal weg te stompen, aangezien Frankrijk voor eigen publiek de gelijkmaker zocht Die raakte hij niet. Wel kregen Miazga en Giroud zo'n harde klap dat hun wonden gedept en behandeld moesten worden!

Enkele minuten later maakte Kylian Mbappé op aangeven van Benjamin Pavard de 1-1. USA kwam vlak voor rust via Julian Green op voorsprong.