Valentijnsdrama: deze tien voetballers liepen pijnlijke blauwtjes

12 februari 2016

Lionel Messi kan toch wel even een Nederlandse serveerster versieren? Nou nee dus. Voetballers lopen vaker blauwtjes op dan dat ze bekeuringen krijgen. Niet alleen bij Messi ging het fout, ook Ronaldo en Neymar maakten fouten. Maar dat kan natuurlijk gebeuren als je vrouwen als Rihanna probeert te versieren.


  1. Messi kan geen Nederlandse serveerster versieren
    Lionel Messi werd volwassen in Nederland. Letterlijk, want de Argentijn vierde zijn achttiende verjaardag tijdens het jeugd- WK van juni 2005, in de eetzaal van Het Dish Hotel in Enschede. Diezelfde maand ging Messi op de foto met een olifant in Emmen - én hij liep een blauwtje bij een Twents meisje. 'Ze was heel mooi, maar ze was bezet', beweerde hij toen.Geke Lesschen is in die tijd hoofd bediening in het Dish Hotel. Ze bevestigt het verhaal van Messi en het meisje, dat er tijdens het jeugd-WK werkte als parttime serveerster. 'Messi probeerde steeds een kusje van 'r te krijgen', vertelt Lesschen. 'Dat gebaarde hij dan, want met elkaar praten ging niet. Messi deed er alles aan om in haar buurt te komen.'


In een uiterste poging toch met de Twentse schoonheid in contact te komen, schakelt Messi de Nederlander Lopez Ramirez in als tolk. 'Of ik even tegen haar wilde zeggen op welke kamer hij op haar wachtte', vertelt de teambegeleider. 'Toen heb ik maar even uitgelegd dat dat in Nederland iets anders werkt dan in Zuid-Amerika. Bovendien was ze een stukje ouder destijds, ik schat midden-twintig.'

Volgens Lesschen was het meisje toch niet op het verzoek van de jonge voetballer ingegaan. 'Ze was bezet', vertelt ze. 'En dat kusje heeft hij ook niet gekregen. Ja, je kunt wel stellen dat Messi een blauwtje liep in Enschede.'
Copyright-ProShots-1054497

2. Neymar en de bloedmooie tweeling
Arme Neymar. De Braziliaanse superster van FC Barcelona gaf met oud en nieuw een feestje en nodigde een leuke tweeling uit: Gabrielle en Valeska Araujo. De zusjes, bekend van de       Braziliaanse televisie, gaven echter geen gehoor en weigerden op de party te komen. En aan de volgende foto's te zien hebben de mensen die wel aanwezig waren heel wat gemist!


image

image

3. Rihanna heeft geen zin in voetballers
Met de carrière van John Carew gaat het bergafwaarts en ook in de liefde zat het de voormalige Noorse topspits niet echt mee. Voor de ogen van al zijn followers op Twitter liep de 32-jarige voetballer een pijnlijk blauwtje bij popidool Rihanna.

Carew stuurde de zangeres de volgende tweet: 'Je zag er zo leuk uit die nacht in de Nozomi. Ik viel bijna over je tafeltje heen...' Rihanna, die 14 miljoen followers heeft op Twitter, reageerde niet op de avances van de voetballer. Diens teamgenoot Henri Lansbury deed dat wel. 'Hou op met het versieren van mijn Rihanna.'

Carew kwam tijdens zijn carrière al eerder in het nieuws door zijn uitspattingen met vrouwen. In zijn tijd bij Aston Villa kreeg hij een boete van ruim 100.000 euro opgelegd van de clubleiding, omdat hij een stripclub bezocht op de avond voor een wedstrijd.ANTIdiaRy.com

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on


4. De chick die vijf United-spelers afwees

Emily Wademan, de dame in kwestie, vertelde dat ze een weekendje naar Parijs is geweest om te 'ravotten' met spits Anthony Martial, die gewoon een vrouw en een dochter heeft. Verschillende media meldden toen dat de twee een affaire zouden hebben, maar hier is volgens Wademan niks van waar.

Nu zegt Wademan tegen dezelfde krant dat er nog vier spelers van Manchester United hebben geprobeerd om haar te versieren: Adnan Januzaj, Nick Powell, Jesse Lingard en Guillermo Varela. "Het zou lullig van me zijn geweest als ik Anthony toen had verteld dat er teamgenoten van hem achter mij aan zaten. Ik denk niet dat hij blij zou zijn geweest.

Volgens de ex-deelneemster van het programma X-Factor stelde Lingard, die al een vriendin heeft, voor om samen een 'avondje uit' te gaan in Manchester en Varela wilde alleen maar weten hoe haar vakantie was geweest.

Powell ging wat verder er vroeg haar of ze wat foto's van zichzelf in ondergoed wilde sturen. Wademan deed dit en kreeg vervolgens een cadeautje van de voetballer: lingerie van het merk Victoria's Secret.

Januzaj was echter een geval apart. Wademan besloot hem een berichtje te sturen, maar kreeg alleen een smiley terug. Hier was ze niet van gediend.

Fave @VictoriasSecret pic.twitter.com/hpWrip5Wzx

— Emily Wademan (@emilyisabella29) 8 november 2015


5. Nicki Minaj is te moe voor Mario Balotelli

Mario Balotelli? Neh. Ik ben moe en heb zin in kip. Die gedachte heeft bij de Amerikaanse superster door het hoofd gespookt toen ze na een concert in Manchester naar haar hotel reed. De Italiaanse voetballer, toen nog spelend bij City, zou volgens een bron in The Sun hier helemaal kapot van zijn geweest.

De voetballer had een meet and greet geregeld en had voor Minaj een stapel cadeaus klaarliggen. Ook had hij speciaal een camera gekocht om het moment vast te leggen. Jammer voor jou Mario, geen billen om te fotograferen!A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on


6. Ronaldo faalt bij Lima 

Cristiano Ronaldo had een relatie met supermodel Irana Shayk, maar is sindsdien nog niet echt succesvol in de liefde. Zo dacht hij wel even supermodel Aline Lima aan de haak te kunnen slaan.

De Portugees en de Braziliaan begonnen met flirten via Instagram. Al snel werd er een date beloofd. Maar Lima kwam nooit op deze date. Ronaldo vroeg haar eerder al om selfies uit de sportschool, maar ook die werden nooit verstuurd. Het model had eigenlijk ook al een vriend. Ondanks de belofte van Ronaldo om de foto's nergens heen te sturen, werden ze nooit verstuurd.

De twee startte met flirten op Instagram en het liep al gauw uit op een date. Echter, Lima kwam nooit op deze date. Ronaldo vroeg haar om selfies uit de sportschool, maar deze wilde ze niet sturen. Zelfs toen Ronaldo haar beloofde ze nergens heen te sturen, wilde ze het niet doen. Het model had namelijk al een vriend.

? @julianlallo

A photo posted by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Aline Lima (@alinelimaz) on

7. Marlon King slaat vrouw gebroken neus
Jamaicaanse international Marlon King kan niet zo goed tegen afwijzingen. De oud-speler van Hull City en Wigan Athletic moest zelfs de cel in nadat hij de 20-jarige Emily Carr seksueel had misbruikt en haar neus had gebroken toen hij werd afgewezen.

King moest oktober 2010 de cel in nadat hij haar zo had toegetakeld toen ze zijn avances had afgewezen in een bar in Londen in december 2008. De  voetballer was de zwangerschap van zijn vrouw gaan vieren, en ook een beslissende goal in een wedstrijd enkele uren voordien. Nadat hij door meerdere vrouwen was afgewezen, verloor hij zijn kalmte bij Carr.

King heeft zelf altijd ontkend en volgehouden dat niet hij, maar iemand anders de feiten had gepleegd.

Copyright-ProShots-169406

 8. 8. Joggingsbroek werkt niet bij Januzaj

Adnan Januzaj brak inmiddels al weer een paar jaar geleden door in het betaalde voetbal bij Manchester United. Maar nadat hij hierboven al is benoemd door Emily Wademan als 'raar', deed hij het bij Melissa McKenzie niet veel beter.

Tegen The Sun vertelde ze destijds dat ze:
In heel haar leven nog nooit zo’n gierig iemand tegenkwam

Volgens haar kwam Januzaj opdagen in een joggingbroek en nam hij haar mee naar de goedkope restaurantketen Nando’s. Daarna keken ze samen op een hotelkamer naar ‘The X Factor’.  Dat terwijl de Belg nog geen maand daarvoor een nieuw contract had getekend. Daarmee verdiende hij 376.000 euro per maand. Dat moet genoeg zijn voor een chique restaurant zou je toch denken?

9. Higuain is vrouwverslaafd

Napoli-spits Gonzalo Higuain heeft een prima lijstje als het gaat om vrouwen. Maar de Argentijnse tv-presentatrice Natacha Jaitt hoort zeker niet tot zijn veroveringen.


“Hij sprak mij aan in een discotheek in Buenos Aires, maar hij was echt een arrogante eikel”


Aldus Jaitt tegenover Het Laatste Nieuws. “Hij snapte niet dat ik niets met hem te maken wilde hebben en daarom werd hij kwaad. Voor mij kon hij de hoogste boom in.” Jaitt denkt dat de spits verslaafd is aan vrouwen.

“Ik ben geen leeghoofd die zomaar voor voetballers valt”, vervolgt de dame. “Na een tijdje snapte hij dat, maar ondertussen had ik al heel wat stoute dingen getweet over hem. Uiteindelijk betaalde hij me om die tweets te verwijderen.”


10. Ten huwelijk gevraagd op tv, maar een 'nee'

Het raarste verhaal komt misschien wel uit Colombia. Martín Arzuaga, voetballer van Alianza Petrolera (een club uit de hoogste divisie van het Colombiaanse voetbal), had ook een aardig idee. Na het maken van z’n goal pakte hij een zakdoek uit zijn broek waarop stond geschreven: ‘Katya, wil je met me trouwen?’. Een camera filmde het moment en het ongebruikelijke huwelijksaanzoek ging het hele land over.

Zijn vriendin Katya keek met een vriendin naar de wedstrijd en liet in eerste instantie aan een krant weten dat ze 'Ja' had gezegd. Maar toen verscheen een video op internet waarin een predikant te zien is die de toekomstige bruid waarschuwt niet met de voetballer te trouwen.

Hij kijkt Katya aan en zegt dan: “Waar is die vent die met jou gaat trouwen nu? In Barrancabermeja aan het werk? Ik geloof er niks van. God weet dat hij jou slecht heeft behandeld en zijn toorn zal over hem komen. Als je je huwelijk nog kunt terugdraaien, doe het dan! Maak die fout niet, meisje lief, stop het! Stop het!”

Genoeg reden voor Katya om die ja om te zetten in een dikke NEE!