๐Ÿ“ธ| Van Dijk dist Engelse zeiksnorjournalist op Twitter

2 december 2019

AP

Virgil van Dijk werd maandagavond 2e bij de verkiezing van de Ballon d'Or. Van te voren gaf de aanvoerder van Oranje een interview aan RTL7 en daar werd wat gegrapt over Cristiano Ronaldo.


"Die is er vanavond niet, dat is weer een concurrent minder", werd door de interviewer tegen Van Dijk gezegd. Die lachte en reageerde: "Was hij een concurrent dan?", om daarna meteen uit te spreken dat dat natuurlijk een geintje was en dat Ronaldo een speler van topklasse was. De Britse zeiksnor Piers Morgan, die in Engeland te boek staat als een goede journalist, maar die wel zijn eigen mening vooral het belangrijkst van heel de wereld vindt, nam niet de moeite het hele interview te kijken en knalde onderstaande tweet op Twitter:"Nee, Cristiano is veel beter. Je komt niet eens in zijn buurt." Het antwoord van Van Dijk liet niet lang op zich wachten:

"Hallo Piers, als je niet zo snel de sociale media-zou aanslingeren en het hele interview zou luisteren, zou je weten dat ik een grap maakte en alleen maar respect heb voor Messi en Ronaldo ๐Ÿ˜€"