🎥 | VI-tafel lacht om mountainbikers die seksend stel treffen: ‘Je ziet ze ook overal!’

9 februari 2023

Nadat het wielerseizoen eind januari officieel werd geopend, is dat in de weken daarna ook goed te zien geweest in het straatbeeld. Ook bij het televisieprogramma Vandaag Inside werd opgemerkt dat er in deze periode veel recreatieve mountainbikers de straten en paden op gaan om eens lekker te crossen. De mannen aan tafel kwamen dan ook niet meer bij toen presentator Wilfred Genee bij de afsluiter een filmpje van enkele hobby-mountainbikers instartte.


Genee leidde het fragment in door Johan Derksen te vragen naar alle wielrenners en mountainbikers in zijn woonplaats Grollo. "Gelukkig is alles nu bevroren en glijden ze uit", reageerde Derksen a la Derksen. "Je kan je hond niet meer fatsoenlijk uitlaten in het bos of je komt een mountainbiker tegen. Het wemelt ervan!"

Wiepen in het woud
Volgens Genee was het altijd 1 groot feest als mountainbikers de fiets uit de garage halen om eens lekker door het woud te wervelen. "Ze komen ook van alles tegen", doelde Genee al lacherig op het filmpje. Op de video is te zien hoe de hobbyisten op de fiets 'andere hobbyisten' tegenkomen, als in: een seksend stelletje.

"Zal je zien", ging Genee verder. "Ben je keihard aan het racen en ho, zie je dit ineens." Terwijl alles en iedereen in de studio zweette van het gegrinnik, rondde Derksen de uitzending toepasselijk af. "Was ik herkenbaar op beeld!?"