Victor Valdés dineert met zijn mooie vrouw in Maastricht

12 februari 2016

Instagram Yolanda Cardona
Romantisch diner voor Victor Valdés in Maastricht

Victor Valdés stond jarenlang onder de lat bij het grote FC Barcelona, maar de oud-ploeggenoot van Messi en Iniesta is tegenwoordig vlak over de grens te bewonderen. De Spanjaard verruilde deze winter Manchester United voor Standard Luik. In zijn vrije tijd maakte de keeper met zijn vriendin Yolanda Cardona een uitstapje naar Nederland.

Woensdagavond dineerde Valdés en Cardona in Chateau Neercanne, een sterrenrestaurant op de Sint-Pietersberg bij Maastricht. De spelersvrouw plaatste een romantische foto op haar Instagram, en vermeldde daarbij dat het etentje alvast voor Valentijnsdag was.

In de Spaanse krant El Pais stelt Valdés (34) over zijn opvallende overstap naar de Belgische competitie: ,,Het was kiezen tussen Luik of het einde van mijn carrière. Dit was de laatste mogelijkheid van mijn sportieve loopbaan. Ik trainde elke dag individueel in Manchester, weet je hoe erg dat is? In Luik voel ik me weer gelukkig in de kleedkamer. Voor mij is Standard op dit moment de meest geschikte club ter wereld."

https://www.instagram.com/p/BBn0IIYq04f/?taken-by=yolandacardona1