Deze voetballers hebben net als Salah een heuse dubbelgang(st)er

4 mei 2018

Screenshot

Terwijl Mohamed Salah druk bezig was met het bereiken van de Champions League-finale met Liverpool, liep er een heuse dubbelganger van hem door de straten van Egypte. De man is al enige tijd ook zelf een beroemdheid geworden en gaat geregeld viral.


Toegegeven: Ahmed Bahaa, zoals de beste man heet, lijkt ook als 2 druppels water op de sterspeler van Liverpool. Zeker na het bekijken van onderstaand filmpje, waarin Mo Salah zijn 'broer' ontmoet, is het onmogelijk om niet aan een tweeling te denken.

(Tekst gaat verder onder de video's)
Maar er zijn wel meer bekende voetballers die een lookalike hebben. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet!

Lionel Messi - Reza Parastesh
Natuurlijk heeft de beste voetballer ter wereld ook een dubbelganger. Reza Parastesh, een man uit Iran, loopt als Lionel Messi door Teheran. Hij moet dan vaak op de foto en deelt om de haverklap handtekeningen uit.
Zlatan Ibrahimovic - Mysterieuze veldbestormer
Tijdens het Premier League-duel tussen Manchester United en Leicester City kwam er vorig jaar opeens een man het veld op gerend. De kerel dook meteen op United-spits Zlatan Ibrahimovic af en gaf hem een stevige knuffel. Beetje gek misschien, totdat je ziet dat hij sprekend op de Zweed lijkt. Alhoewel: Ibra is toch nog een aardige kop groter!
David Beckham - Jack Johnson
Niet dat deze twee heren echt op elkaar lijken; Jack Johnson zou het wel heel graag willen. Daarom gaf hij al meer dan 20.000 pond aan plastische chirurgie uit om hetzelfde uiterlijk als dat van David Beckham te creëren. Maar of dat nou zo'n goed plan was...
Ronaldinho - Onbekend
Bij FC Barcelona waren ze ooit samen op het veld te zien: Messi en Ronaldinho. Jaren later, bij een training van het nationale team van Argentinië, moet Messi heel even hebben gedacht hij zijn oude vriend weer zag. Er kwam namelijk een man op hem af die bijna niet te onderscheiden is van de echte Ronaldinho. Gelukkig waren de beveiligers wel op de hoogte!
Mesut Özil - Gonzalo Galván
Iedereen met een beetje grote ogen wordt al snel aan Mesut Özil gelinkt. Denk maar aan de meme's met Enzo Ferrari of het Lord of the Rings-personage Smeagol. Wij willen nog iemand bij dit rijtje voegen: Gonzalo Galván. Een doodnormale jongen uit Argentinië, die droomt van een carrière zoals zijn 'tweelingbroer' die heeft.
Wim Kieft - Mama Beckham
De 1 kopte Oranje naar de halve finale van het EK in 1988, de ander zette 13 jaar eerder een hele grote voetballer op de wereld. Geef toe: de moeder van David Beckham (is 'ie weer) had zo de zus van Wim Kieft kunnen zijn!