LIVE: de Sportnieuws.nl Sjizzler obstacle op Mud Masters 2018 in Biddinghuizen (video)

22 september 2018 | In samenwerking met Mud Masters

Ben óf ken jij iemand die deelneemt aan Mud Masters in Biddinghuizen? Dan zit je hier helemaal goed! Sportnieuws.nl heeft een eigen hindernis op het parcours van het sportevenement en verzorgt zaterdag een livestream.


Hoe werkt de Sjizzler?

Deelnemers moeten op heuphoogte het ijskoude water in. Daarna staan ze voor de keuze: links door de slierten lopen die stroomschokjes geven, of rechts door het water, modder en het zand tijgeren. Een heftige obstacle dus!

Zaterdag 22 en 23 september bestormen duizenden stoere mannen en vrouwen de hindernissenbaan in Biddinghuizen. De eerste lopers beginnen om 09:00 uur. (zie tijden)

FIRST Challenge
Sportnieuws.nl is sponsor van Mud Masters. Eerder publiceerden we de FIRST Mud Masters Challenge (zie video). Onder leiding van Mark Tuitert streden autocoureur Tom Coronel, olympisch skeletonner Akwasi Frimpong, BMX'er Raymon van der Biezen en e-sporter Tony Kok om de eer. Die challenge is niet opgenomen in Biddinghuizen, maar bij een andere editie op het floriadeterrein (Expo) in Haarlemmermeer.