Vrouw stalkte Mason Mount met 21 nummers: ‘Ik koop geen eten meer maar simkaartjes’

24 mei 2023

Orla Melissa Sloan wordt verdacht van het stalken van voetballers, waaronder Mason Mount van Chelsea en Ben Chilwell. De 22-jarige Sloan moet op 20 juni in de rechtbank verschijnen vanwege de zaak.


Daily Mail schrijft dat ze een one night stand had met Mount. Daarna papten ze nog een half jaartje met elkaar aan. Toen had Mount wel genoeg van haar.

21 nummers
Sloan pikte dat niet en bleef contact zoeken met Mount. Ze stopte niet met berichtjes sturen. Ze wisselde 21 keer van telefoonnummer, zodat ze hem kon bereiken.

Al die simkaartjes moest ze natuurlijk wel betalen. Maar: "Ik koop geen eten meer, dus ik kan meer simkaartjes kopen", schreef ze aan Mount. Psycho vibes!

Devil Baby
Het werd erger. Ze eiste een gesprek met hem. Ze wilde persoonlijk sorry zeggen. "Accepteer mijn excuses en zeg sorry, anders creëer je een nieuw personage, de Devil Baby."

Vervolgens maakte ze een account op social media aan met die naam. Daarop postte ze foto's van Mount met andere vrouwen. En ze tagde zijn vrienden en familieleden.

Zwanger
Dit flikte ze ook met Chilwell. En over Billy Gilmour van Brighton & Hove Albion zei ze dat hij haar zwanger had gemaakt.

"Ik heb haar maar een korte periode gekend. Het was zorgwekkend hoe de toon van haar berichten veranderde om mijn aandacht te krijgen", zegt hij.