Wales-bondscoach Ryan Giggs: ‘Daniel James deed alsof hij bewusteloos was’ (video)

14 oktober 2019

Dankzij goals van Nikola Vlasic en Gareth Bale eindigde het EK-kwalificatieduel tussen Wales en Kroatië in Groep E in 1-1. Na afloop had men het vooral over Manchester United-aanvaller Daniel James.


De jongeling leek na een fors duel met 2 Kroatische tegenstanders KO te gaan. Hij kon de wedstrijd hervatten en gaf na afloop toe dat het er erger uitzag dan het was. "Misschien door de manier waarop ik viel. Ik werd aan mijn hoofd geraakt en schrok er zelf nogal van", zei James tegen Sky.

Nep
Wales-bondscoach Ryan Giggs noemde het bij hetzelfde medium een toneelstukje. "Daniel is geen moment buiten bewustzijn geweest", gaf Giggs toe. "We deden alle benodigde checks bij hem en het was oké. Hij zei zelf ook dat hij 'oké' was. Het was een beetje acteren wat Daniel deed."

Oud-voetballer Ryan Mason, die nota bene zelf noodgedwongen moest stoppen na een schedelbreuk die hij ooit als speler van Hull City opliep tegen Chelsea, vond zijn toneelstukje maar niets. "Daniel James raakte bewusteloos en stond 3 minuten later weer op het veld?", twitterde de 1-malig international van Engeland.