Werner werd helemaal gek van Besiktas-fans

AFP

admin • 21:16, 27-09-2017 / Laatste Update: 18:51, 05-01-2024

Timo Werner werd dinsdagavond bij RB Leipzig al na 32 minuten gewisseld. En wel om een heel bizarre reden: het lawaai dat de Besiktas-fans tijdens de CL-wedstrijd maakten werd hem te veel.

Op beelden is te zien hoe Werner met zijn handen zijn oren bedekte na een fluitconcert van Turkse supporters. Hij speelde eerder met oordopjes, maar ook dat hielp niet. Werner kampt met vertigo, oftewel draaiduizeligheid. Volgens Leipzig-coach Ralph Hasenhüttl zal de aanvaller bij terugkomst in Duitsland naar een arts gaan. ,,Timo heeft last van zijn bloedsomloop en heeft ademhalingsproblemen.’’

AAAAAHH

Hasenhüttl noemde het lawaai van de Besiktas-supporters ‘oorverdovend’. ,,In de eerste helft waren mijn spelers wat overweldigd door het lawaai in het stadion. Het is onmogelijk je hierop voor te bereiden. We hebben nog een jong team en moeten nog wat ervaring opdoen.’’

Leipzig kreeg al in de 11de minuut een doelpunt tegen via Ryan Babel. Anderson Talisca besliste de wedstrijd: 2-0.

Werner, Vodafone Park’taki gürültüden ötürü kulağından rahatsızlandı ve oyunu 30 dakikada terk etti. pic.twitter.com/FIOgFEzsir