‘Wesley Sneijder aan het daten met Gaby Blaaser’

18 juli 2019

BSR/SOCCRATES

Een kleine maand geleden meldde Story nog dat keeper Jasper Cillessen een heel gezellige avond had gehad met Gaby Blaaser op Curaçao. Mocht dat waar zijn, dan is het bij een korte vakantieflirt gebleven. Hetzelfde blad weet namelijk dat Blaaser nu aan het daten is met niemand minder dan Wesley Sneijder!


Sneijder is sinds zijn breuk met Yolanthe weer een vrij man en lijkt daar nu van de profiteren. Bij Shownieuws vertelde Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker namelijk dat ze van 2 bronnen hebben begrepen dat de voetballer en Blaaser samen zijn gespot - zelfs een keertje zoenend!

'Wens ze veel geluk'
Ook voor Jaimy Dorenbosch, de ex van Blaaser en bekend als verleider in Temptation Island, is het geen verrassing. "Het verbaast me helemaal niets, ik wist het al. Ik weet niet waar Gaby mee bezig is, maar ik wens haar alle geluk en Wesley Sneijder ook", zegt hij tegen Shownieuws.

Vrijgezel
Blaaser zelf ontkent het echter. "Ik weet echt van niets,” zegt ze in de Story. ”Nee, ik heb nooit gezoend met Wesley op het terras van The Harbour Club. Daar zou ik niet over liegen. Mag ik ook gewoon vrijgezel zijn?”

Dit bericht bekijken op Instagram

🚨 #happyfriday Underwear: @bodyengineers

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Cheating on a Sunday.. 🍿🍦

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op