WTF? Amateurteam peert 'm in de rust bij 3-0 achterstand

Jean Pierre Reijnen

admin • 22:03, 14-04-2019 / Laatste Update: 00:16, 06-01-2024

Het zal je maar gebeuren: ben je net bezig aan de mooiste wedstrijd van het seizoen, vertrekt de tegenstander in de rust! Het overkwam VCO uit 't Oventje toen ze zondag op weg waren naar de eerste overwinning van het seizoen.

VCO stond 3-0 voor tegen HSE Eindhoven in de 5e klasse E, toen de tegenstander nog voor de 2e helft verdwenen was. De spelers waren al tijdens de rust onder de douche gestapt.

Rage quit

Toen de scheidsrechter weer wilde beginnen, was de tegenstander nergens meer te zien. ,,Volgens de scheidsrechter kon hij er niks aan doen”, zegt de woedende VCO-coach Mario van Berkom tegen het Brabants Dagblad. ,,Ik vind dit erg onsportief en heb hier verder geen woorden voor.”