WTF? Fellaini trekt tegenstander aan z’n haren naar beneden nadat ‘ie een duel verliest

6 december 2018

Getty Images

Heeft Fellaini alweer heimwee naar zijn oude kapsel? In de wedstrijd die de Belg met Manchester United tegen Arsenal speelde, leek het daar wel op. Fellaini verloor een duel van Matteo Guendouzi en trok hem vervolgens aan zijn haren naar beneden.


Tekst gaat verder onder de Tweet

Geen schorsing
De Franse verdediger van Arsenal ging naar de grond en kreeg een vrije trap, maar de FA heeft besloten Fellaini niet te vervolgen voor zijn daad. De kale Fellaini kreeg ook al geen kaart na de actie en dus komt 'ie er goed mee weg.

Geleerd van de prof
Van wie Marouane Fellaini het haren trekken geleerd heeft? Dat kan er maar 1 zijn: Robert Huth. De Duitse oud-verdediger van Leicester City trok ooit in een wedstrijd tegen Man United eens aan de haren van... Fellaini! Huth kreeg na deze actie een schorsing van 3 wedstrijden aan z'n broek.

Tekst gaat verder onder de video.
Regi Blinker
Het is niet de 1e keer dat er een voetballer aan z'n haren wordt getrokken. In 1996 was Regi Blinker in het shirt van Sheffield Wednesday het slachtoffer, toen Arsenal-spits Ian Wright besloot aan de dreads van Blinker te trekken. Wright kreeg ook een schorsing van 3 wedstrijden.