WTF! Telstar-speler vast in Suriname door gestolen (?!) paspoort

11 september 2019

Orange Pictures
telstar-spits-bayern-munchen

Telstar-voetballer Roscello Vlijter zit vast in Suriname. Hij was daar voor de interlandperiode met zijn land, maar is zijn paspoort kwijt. Hij kan dus niet terug naar Nederland, zo vertelt trainer Andries Jonker aan Noordhollands Dagblad.


De 19-jarige Roscello Vlijter verruilde deze zomer de jeugd van Feyenoord voor Telstar. Hij heeft duidelijke ambities en vindt Telstar dé tussenstap naar Bayern München. Vlijter heeft nog geen minuten gemaakt bij de club uit IJmuiden.

Paspoort gestolen
De international van Suriname denkt dat zijn paspoort gestolen is, waardoor hij het land niet uit kan. Vlijter zou zich woensdag weer bij de club melden voor de jaarlijkse teamfoto. Helaas voor hem, zal hij ontbreken op de foto. Trainer Andries Jonker weet niet hoe lang het gaat duren voordat de Surinamer in het vliegtuig naar Nederland kan stappen. Aanstaande vrijdag staat de uitwedstrijd tegen MVV op het programma, maar die wedstrijd komt waarschijnlijk te vroeg. Hij zou dus nog even moeten wachten op zijn debuut.

Debuut voor Suriname
Wél heeft Vlijter afgelopen donderdag zijn officiële debuut gemaakt voor Suriname in de wedstrijd bij Dominica. Deze wedstrijd werd met 2-1 gewonnen. In de andere interlandwedstrijd won Suriname met 6-0 van Nicaragua. De Telstar-speler kwam in de 67ste minuut in het veld.