Dit zijn alle Nederlands (getinte) ‘in forms’ op FIFA 18

25 december 2017

Pro Shots

FIFA 18 is alweer even uit en dat betekent dat er al een paar spelers een in form-kaart hebben gekregen. Oftewel: een speciale Ultimate Team-kaart die vaak beter is dan de echte waarde van de speler. We zetten alle Nederlandse in forms op een rijtje: Nederlandse spelers én Eredivisie-spelers.


Eredivisie
Er zijn tot nu toe 7 spelers in de Eredivisie die een in form-kaart hebben gehad. Daarvan zijn er 3 voor PSV, 3 voor Ajax en 1 voor FC Utrecht. PSV levert ook de beste speler af: Hirving Lozano van 82. Ook Jürgen Locadia (81) en Gaston Pereiro (81) hebben aardige upgrades gekregen.

Bij Ajax zijn Matthijs de Ligt (81), David Neres (80) en Justin Kluivert (eerst 74, daarna 79) de gelukkigen. Zakaria Labyad kreeg namens FC Utrecht een in form, die hem opeens 81 algemeen maakte.

Nederland
Ook in de andere competities hebben Nederlanders in forms gekregen. Quincy Promes (86) kreeg de hoogste, omdat hij werd gekroond tot beste speler van de Russische competitie. Memphis Depay (87) kreeg een Halloween-kaart, maar die is allang niet meer geldig. Hij moet het dus doen met een in form van 83.

Stefan de Vrij (85) en Bas Dost (85) hebben ook enorm hoge upgrades gekregen. Virgil van Dijk (85) en Georginio Wijnaldum (84) hebben een speciale FUTmas-kaart gekregen. Daley Blind kreeg door zijn goede prestaties in de Europa League een kaart van 83.

Ook Ryan Babel (81) en Marvin Zeegelaar (81) kregen een kaart. We kregen niet alle posities goed, maar al met al is het best een aardig team, hè?