De Nederlands spelers die tot nu toe een in-form hebben op FIFA

18 oktober 2019

Soccrates Images

Er zijn al 5 TOTW's (Team of the Week) uitgekomen op FIFA. Als we die opstellingen doorzoeken, vinden we 5 Nederlanders én een Eredivisiespeler. We zetten de 6 Nederlands getinte in-forms voor je op een rijtje.


Om maar te beginnen met Georginio Wijnaldum, die in de laatste TOTW stond. Zijn kaartje - waarop de speler van Liverpool 86 algemeen is - is geweldig. Alle stats liggen rond de 80, met dribbelen als uitschieter: 86. Frenkie de Jong (86 algemeen) kreeg in week 1 al een in-form. Hij heeft een kaartje waar 86 passen en 89 dribbelen op staat.

Inbreng van PSV
Steven Bergwijn heeft als nummer 10 (CAM) een in-formkaartje gekregen. Met 90 snelheid, 88 dribbelen en 78 afmaken een geweldige upgrade. De PSV'er is 84 algemeen. Donyell Malens kaartje is nóg sneller: 94! De spits zelf is 81 algemeen.

De Ajax-verdediging
Daley Blind (85 algemeen) heeft geen snelheid, maar de rest wel. Met 85 verdedigen en 83 passes is Blind een alleraardigste centrale verdediger. Zelfs zijn schieten is nog redelijk: 66! Ook Nico Tagliafico - de enige buitenlander in dit rijtje - kreeg een in-form. De Argentijn is 84 algemeen.