SICK! FIFA 20 krijgt hele vette Street-modus, check hier de trailer (video)

8 juni 2019

Hier gaat het hart van echte FIFA-fans harder van kloppen. EA Sports, ontwikkelaar van de nog altijd mega-populaire voetbalgame, heeft een hele zieke toevoeging gedaan aan de nieuwste versie van het spelletje: een FIFA Street-modus!


De legendarische straatvoetbalgame was een groot succes in de beginjaren van deze eeuw. FIFA Street (2005), FIFA Street 2 (2006) en FIFA Street 3 (2008) waren een schot in de roos. Veel jonge gamers werden in 1 klap verliefd op de game. In 2012 kwam er nog een nieuwe versie van het spelletje maar nu is er dus een speciaal plekje weggelegd voor het trucjesfestijn in de 'normale' FIFA.

In de nieuwe trailer besteedt de gamefabrikant veel aandacht aan de nieuwste modus in het spel, VOLTA genaamd. Het ziet ernaar uit dat je in VOLTA gebruik kunt maken van zowel een mannelijk als vrouwelijk karakter. Deze kun je volledig personaliseren: van outfits tot tattoos. VOLTA brengt nog veel meer vette toevoegingen, zoals bijvoorbeeld een complete story mode en speciale locaties (waaronder Amsterdam!). Ook kan er gespeeld worden in een kooi in Londen en op een dak in Tokio.

Te gekke toevoegingen
Dacht je dat dat genoeg was? Zeker niet. Je kan ook nog 3 vs. 3 (zonder keepers), 4 vs. 4 of 5 vs. 5 spelen, oneindig veel eigen spelers maken en ook heeft EA bevestigd dat VOLTA online beschikbaar komt. Daar kunnen competities om promotie/degradatie gespeeld worden. HOE SICK IS DAT?! Je vergeet bijna dat je ook nog 'gewoon' FIFA kan spelen...