Lazio verder achterop in Serie A

EPA

admin • 19:31, 24-04-2016 / Laatste Update: 09:09, 05-01-2024

Lazio raakt in de Serie A steeds verder achterop. De Romeinse ploeg verloor zondag met 2-1 bij het veel lager geklasseerde Sampdoria. Vier dagen eerder was koploper Juventus met 3-0 te sterk voor het team van interim-coach Simone Inzaghi, die begin deze maand werd aangesteld als vervanger van de ontslagen Stefano Pioli.

Voor Sampdoria kwamen Fernando (1-1) en Mobido Diakité (2-1) tot scoren. Filip Djordjevic bracht Lazio al in de derde minuut op voorsprong. Bij de bezoekers werd verdediger Wesley Hoedt in de rust gewisseld. Edson Braafheid bleef op de bank.

9de

Door de tweede nederlaag op rij staat Lazio negende. Nummer zeven Sassuolo versterkte de positie in de subtop met een uitzege bij Torino (1-3).