MVV en FC Eindhoven schieten niks op met gelijkspel

admin • 17:46, 19-02-2017 / Laatste Update: 20:17, 12-12-2023

MVV en FC Eindhoven hebben de toeschouwers zondagmiddag weinig leuks gegund in een rommelig duel in Maastricht. Na 90 minuten en wat extra tijd stond de stand op het scorebord waar ook mee werd begonnen: 0-0.

Beste kansen waren er in de 1e helft voor MVV via Ippel en Verheydt. Na rust was er wederom weinig te genieten. Meeste spektakel kwam er in de 78e minuut toen Ippel met 2 keer geel van het veld werd gestuurd. Gescoord werd er niet in Maastricht.

Niks

Beide ploegen schieten niks op met het gelijkspel. MVV had de kans om concurrent FC Volendam te passeren op de ranglijst, maar het blijft op de 4e plek staan, op 1 punt achter de Volendammers. FC Eindhoven kon op gelijke hoogte komen met NAC, maar blijft nu 9e met 39 punten.