Zabaleta heeft weinig vertrouwen in Argentijnse ploeg tegen Nigeria
i

Pro Shots / Witters

Zabaleta heeft weinig vertrouwen in Argentijnse ploeg tegen Nigeria

admin • 14:49, 26-06-2018 / Laatste Update: 08:53, 15-01-2024

In zijn column voor het Engelse BBC leek Pablo Zabaleta weinig vertrouwen te hebben in zijn landgenoten die vandaag tegen Nigeria vechten om op het WK te mogen blijven. Het grootste probleem voor Argentinië is volgens de verdediger dan Messi niet lekker in zijn vel zit.

In 2012 rolde Argentinië aartsrivaal Brazilië op met 3-0 waarin Messi een hattrick maakte. Zabaleta vertelt over die wedstrijd: "Ik heb Messi nog nooit zo vrolijk gezien als toen. Hij maakte er 3 en speelde de hele wedstrijd met een lach op zijn gezicht. Zijn lichaamstaal in de wedstrijd tegen Kroatië was precies het tegenovergestelde. Het is echt een zorg om hem zo gestrest te zien."

Twijfel

Volgens Zabaleta verwachten de Argentijnen teveel van hun grote held. En als de rest van het team ook als een natte krant speelt, kan Leo het natuurlijk niet helemaal alleen oplossen. "Het hele team speelde slecht. We hebben geluk dat we nog een kansje hebben om bij de laatste 16 te komen tegen Nigeria. Al ben ik niet zeker of we het nog gaan redden.."