Eigen vrouw maakt topgolfer doodsbang: ‘Win, of je ziet de kinderen nooit meer terug’

17 mei 2018

Happy Valentines Day!!!! 😘@kristacglover

Een bericht gedeeld door Lucas_Glover__ (@lucas_glover__) op

Voor de buitenwereld lijkt de Amerikaanse profgolfer Lucas Glover een mooi en luxe leventje te leiden, maar niks is minder waar. Glover werd de voorbije maanden namelijk geterroriseerd door zijn eigen vrouw Krista. Afgelopen weekend escaleerde de hele zaak en werd zij zelfs in de boeien geslagen.


Lucas Glover nam afgelopen weekend deel aan The Players Championship. De Amerikaan haalde de cut op het prestigieuze toernooi, maar zaterdag sneuvelde hij toch al snel in ronde 3. Dat was duidelijk niet naar de zin van Krista. In een huis dat het gezin huurde in Florida kwam het tot een hevige ruzie. Krista schold Lucas en diens moeder de huid vol en naar verluidt gebruikte ze ook fysiek geweld.

Arrestatie
De politie kwam ter plaatse om Krista op te pakken, maar de vrouw verzette zich hevig. Eerst probeerde ze het op een lopen te zetten en toen ze toch gearresteerd was, schold ze ook de agenten de huid vol. “Wacht maar tot de PGA dit te weten komt. Jullie zullen je job verliezen”, zei ze volgens meerdere Amerikaanse media. Maar daar bleef het niet bij. “Dit is waarom agenten door het hoofd worden geschoten. Wacht maar tot de rechter dit hoort, dan staan jullie op straat.” Krista spendeerde de nacht in de St. Johns County-gevangenis en na het betalen van een borg van 2.500 dollar kwam ze een dag later weer vrij.

Bedreigingen
De ruzie was het kookpunt van een nare periode voor Lucas Glover. Uit verslagen van de politie blijkt dat de topgolfer al een tijdlang geterroriseerd werd door zijn partner. “Telkens als ik een slecht rondje speel, zoekt ze het conflict op. Dan zegt ze dat ik een loser of een pussy ben”, aldus Glover, die ook aangaf dat zijn vrouw vaak begon te dreigen. “Ze zei dat ik moest winnen, anders zou ze bij me vertrekken en de kinderen meenemen. De kinderen zou ik dan volgens haar nooit meer terugzien.”