Gokker met krankzinnig veel vertrouwen in Tiger Woods is nu MILJONAIR

15 april 2019

ANP

Tiger Woods pakte zondag voor het eerst in 14 jaar weer eens de Masters-titel. Het was ook voor het eerst sinds 2008 dat de Amerikaanse golfer weer een major op zijn naam schreef. Meer dan 10 jaar lang zonder (grote) prijs dus. Maar 1 gokker had alle vertrouwen in de comeback van Woods.


Hij plaatste namelijk voorafgaand aan de Masters al een krankzinnige bet op winst van Woods. Je zou 14 keer je inzet krijgen als de Amerikaan het toernooi zou winnen. De gokker had zoveel vertrouwen dat hij maar liefst $85.000 dollar (ruim €75.000) inzette op Woods.

En dat leverde de geluksvogel het krankzinnige bedrag van $1.19 miljoen (dik €1 miljoen), weet ESPN. Bookmaker William Hill is de ongelukkige die zoveel geld uit moet keren. Het is de grootste winst ooit dat William Hill moest uitkeren na een weddenschap op 1 golfer.

Eerste bet
'Niet verkeerd voor een eerste bet', zegt Nick Bogdanovich, directeur van William Hill, tegen ESPN. Inderdaad, de gokker had nog nooit ook maar 1 betje geplaatst bij deze bookmaker. Het is ook pas de 7e keer dat William Hill een bedrag boven het miljoen uit moet betalen.

Wellicht dat de man al miljonair was, anders zet je waarschijnlijk niet $85.000 dollar in. Maar zo niet, dan is hij vanochtend waarschijnlijk heel erg lekker wakker geworden!