HC Den Bosch revancheert zich met 5-0 zege op Pinoké

16:41, 28-09-2014 / Laatste Update: 11:59, 13-12-2023

DEN BOSCH - De hockeysters van Den Bosch hebben zich zondagmiddag hersteld van de 2-1 nederlaag tegen Laren, van afgelopen vrijdag. Aan de Oosterplas werd Pinoke met 5-0 verslagen.

HC Den Bosch begon stroef aan het duel; na de 1-0 van Maartje Paumen (strafcorner) in de 12e minuut gaf de Bossche defensie aardig wat kansen weg. Het had echter geen gevolgen; Den Bosch ging met een 1-0 voorsprong rusten.

Na de pauze lieten de hockeysters weinig heel van Pinoke; Vera Vorstenbosch veranderde een strafcorner van richting en maakte na 38 minuten 2-0. Vervolgens sleepte Paumen haar tweede strafcorner van de wedstrijd raak en zette Lidewij Welten, na een prima solo van Joosje Burg,  na 57 minuten de 4-0 op het scorebord. Het slotakkoord kwam echter opnieuw op naam van Paumen, die een strafbal benutte.