Lammers geeft MOP de genadeklap

16:10, 09-11-2014 / Laatste Update: 14:00, 13-12-2023

VUGHT - De hockeysters van MOP waren zeker niet minder dan die van Laren, maar verloren wel: 1-2. Kim Lammers gaf de beslissende klap.

MOP had het eerste deel van de wedstrijd in handen, maar ondanks kansen voor Donja Zwinkels en Rosalie de Beer scoorde de thuisploeg niet. Toen Anna Flanagan geel kreeg en tien minuten moest toekijken, sloeg Laren toe. Fabienne Roosen tekende voor 0-1, waarbij ze de bal op haar lichaam leek te krijgen. De goal had afgekeurd kunnen worden vanwege shoot.

Na rust moest MOP komen en scoorde het, toen Laren heel even met tien stond. Zwinkels sloeg de bal langs Joyce Sombroek: 1-1. Even leek MOP op zoek te gaan naar de winst, maar na balverlies op het middenveld van Lieke van Wijk stond Kim Lammers ineens vrij: 1-2.