Push buigt pas laat voor koploper

19:52, 09-11-2014 / Laatste Update: 10:42, 13-12-2023

UTRECHT - Push heeft zondag een nipte nederlaag geleden op bezoek bij koploper Kampong. Het werd 3-1.

In Utrecht troffen de hekkensluiter en de koploper van de hoofdklasse elkaar, maar dat was niet te zien op het veld. Van een krachtsverschil was amper sprake. Op de momenten dat Kampong wel gevaarlijk werd, stond doelman Robert Hesslinga zijn mannetje. Bij rust was het nog 0-0.

Ook in de tweede helft vocht Push voor wat het waard was. Lang hielden de Bredanaars stand, maar een kwartier voor tijd nam Kampong toch de leiding via Constantijn Jonker. De 2-0 van Joost van de Vijfeijken viel vervolgens snel en dat was een forse domper voor Push. Casper van Wandelen bracht vier minuten voor tijd de spanning terug, maar een gelijkspel bleek geen haalbare kaart. In de slotseconde bepaalde Kampong de eindstand op 3-1.