Push lijdt forse nederlaag tegen Rotterdam

17:52, 02-11-2014 / Laatste Update: 14:48, 13-12-2023

HOCKEY - Push heeft zondag een ruime nederlaag geleden tegen Rotterdam. De ploeg van Herman Kruis begon nog goed aan het duel, maar uiteindelijk bleek Rotterdam een maatje te groot: 7-0.

Hekkensluiter Push kon de laatste weken geen punten sprokkelen en ook voor zondag waren de verwachtingen niet hoog gespannen. Rotterdam is immers een van de sterkere ploegen in de hoofdklasse. Toch kreeg Push in de beginfase enkele mogelijkheden. Doelpunten bleven echter uit, voor Push althans. Want Timmo Kranstauber en Bjorn Kellerman waren nog binnen het kwartier trefzeker namens de thuisploeg. Bij rust stond het dan ook 2-0.

In het begin van de tweede helft ontbrak het Push aan geluk. Dani Malgosa was het eindstation van een fraaie aanval, maar hij raakte de lat. In het vervolg ging het hard. Jeroen Hertzberger was verantwoordelijk voor de 3-0, waarna ook Kellerman, Seve van Ass, Paul Melkert en Hidde Turkstra het net nog lieten bollen. Het werd zodoende toch een teleurstellende middag voor Push, dat door de nederlaag blijft steken op één schamel puntje.

Rotterdam - Push 7-0 (2-0) - 1-0 Timmo Kranstauber, 2-0 Bjorn Kellerman, 3-0 Jeroen Hertzberger, 4-0 Bjorn Kellerman, 5-0 Seve van Ass, 6-0 Paul Melkert, Hidde Turkstra