Op deze zender zie je of de Nederlandse hockeysters wereldkampioen worden

17 juli 2022

Getty Images
tv-gids-hockeysters-nederland-argentinie-waar-te-zien

De Nederlandse hockeysters staan voor een belangrijke dag. Deze zondag kan namelijk goud worden gewonnen op het WK in Spanje (en Nederland). Argentinië is de loodzware tegenstander van de ploeg van interim bondscoach Jamilon Mülders. Zorg dat je niks mist van de WK-finale! Na het lezen van onze tv-gids weet je precies op welke zender je moet zijn.


De Nederlandse hockeysters moesten zaterdagavond hard werken voor een plekje in de finale. Australië kreeg weliswaar weinig kansen, maar weerde zich kranig. Oranje won uiteindelijk nipt met 1-0. Argentinië rekende in de andere halve finale na shoot-outs af met Duitsland.

Hoe laat WK-finale hockeysters?


In het Spaanse Terrassa is het zondag finaledag. Niet alleen de finale staat op het programma, ook de wedstrijd om de 3e en 4e plaats. Om 18.30 uur is het de beurt aan Australië en Duitsland om te bepalen wie er met brons naar huis gaat. Daarna is het tijd voor de grote finale. Om 21.30 uur begint dé hockeyklassieker tussen Nederland en Argentinië.

Welke zender WK-finale hockeysters?


De WK-finale tussen Nederland en Argentinië is uiteraard live te volgen op televisie. De wedstrijd wordt zoals gebruikelijk dit WK uitgezonden op Ziggo Sport kanaal 14 of Ziggo Sport Select. Daar begint om 21.00 uur al de voorbeschouwing.